Ametystbryllup – 17 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

17 år – Ametystbryllup

Når I har været gift i sytten år, fejrer I ametystbryllup.

Ametyst er den smukke lilla ædelsten som ofte ses i smykker. Et oplagt valg kunne derfor være et smykke, der indeholder denne sten.

Hvis du mangler en overraskelse til manden, er det en mulighed at invitere på en romantisk weekend i Prag – på Ametyst Boutique Hotel Prague, naturligvis.

Her er nogle forslag til gaver eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres ametystbryllup.

Love getaway
En surprise kærestetur til det romantiske og historiske Prag vil helt sikkert feje fødderne væk under din hustru og sikre, at hun forelsker sig i dig påny. Når du så samtidig kan fortælle, at I skal bo på det firestjernede Ametyst Boutique Hotel Prague til jeres ametystbryllupsdag, er der en stensikker garanti for et ophold i kærlighedens tegn.

Book hotel i Prag – www.hotels.com
Book flyrejse til Prag – www.flybillet.dk

Smykker med ametyststen til hende
En ametyststen står for oprigtighed og ærlighed og skulle efter sigende fremme intuition, ydmyghed, åndelig udvikling og klarsyn, så udover at forære din hustru et flot smykke med en ametyststen, kan du også give hende historien bag stenen. Du kan f.eks. give hende et af de stilfulde smykker med ametyststen fra serien Sphere af Georg Jensen.
et af de stilfulde smykker fra serien Sphere fra Georg Jensen med ametyssten er en perfekt gave til hende på jeres 17 års bryllupsdag  et af de stilfulde smykker fra serien Sphere fra Georg Jensen med ametyssten er en perfekt gave til hende til jeres ametystbryllup  et af de stilfulde smykker fra serien Sphere fra Georg Jensen med ametyssten er en perfekt gave til hende på jeres 17 års bryllupsdag

IMGwS2_01
Se flere smykker med ametyststen på royaldesign.dk.

Har du andre gode forslag til en uforglemmelig gave eller har du selv modtaget en gave, der har relation i forhold til ametystbryllup, så skriv gerne en kommentar herunder, så andre kan få glæde af din erfaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>