Blomsterbryllup – 4 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

4 år – Blomsterbryllup

Ja, navnet siger jo næsten sig selv. En stor buket af yndlingsblomsterne vil helt sikkert bringe glæde. Har man lidt større ambitioner end det kan man begive sig ud i en hjemmelavet (eller hjemmekøbt) middag med spiselige blomster.

Har I mindre børn vil en tur i Jesperhus Blomsterpark udgøre rammen om en dejlig dag for hele familien, men en picnic i en botanisk have i nærheden kan være et oplagt udflugtsmål for to.

Her er nogle forslag til gaveideer eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres 4 års bryllupsdag.

Bryllupsdaggave til hende
Intet siger “Jeg elsker dig” som en stor buket røde roser.
en buket blomster til hende på jeres 4 års bryllupsdag

En duft af blomster
Men synes du, at en buket blomster er lidt for oplagt en gave til hende på jeres bryllupsdag, kan du også købe en lækker parfume til hende med blomsterduft selvfølgelig – f.eks. Flora Gorgeous Gardenia fra Gucci, Honey fra Marc Jacobs eller Flowerbomb fra Viktor&Rolf.en parfume med blomsterduft er den perfekte gave til hende på jeres 4 års bryllupsdag  en parfume med blomsterduft er den perfekte gave til hende til jeres blomsterbryllup  en parfume med blomsterduft er den perfekte gave til hende på jeres 4 års bryllupsdag

IMGwS2_01
Find flere parfumer med blomsterduft på billigparfume.dk

En dans på roser
Er en parfume med blomsterduft også en lidt for oplagt gaveide til hende for dig, kan du jo altid købe et par flotte stilletter, sko eller sandaler. At købe det rigtige par sko til hende er en svær udfordring, men klarer du den, bliver hun helt sikkert imponeret og falder dit valg ikke helt i hendes smag, får du helt sikkert point for forsøget. Du kan f.eks. købe dette lækre par blomstrede sandaler fra D&G.
et par lækre blomstrede sandaler er den perfekte gave til hende til jeres blomsterbryllup

Blomster uden for kategori
En gaveide til hende på jeres 4 års bryllupsdag helt uden for kategori er én af de fantastisk lækre kogebøger fra Mette Blomsterberg – f.eks. “Blomsterbergs lækkerier” eller “Forelsket i det søde liv”.
en kogebog med kage- og dessertopskrifter fra Mette Blomsterberg er en god gaveide til hende til jeres blomsterbryllup  en lækker kogebog med kage- og dessertopskrifter af Mette Blomsterberg er en god gaveide til hende på jeres 4 års bryllupsdag

Har du andre gode forslag til en uforglemmelig gave eller har du selv modtaget en gave, der har relation i forhold til blomsterbryllup, så skriv gerne en kommentar herunder, så andre kan få glæde af din erfaring.

<< Læderbryllup – 3 års bryllupsdag  •••  Træbryllup – 5 års bryllupsdag >>

En tanke om "Blomsterbryllup – 4 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave"

  1. Vores nye parcelhushave var stadig lidt bar, og det gav mig anledning til at give min mand et staudebed til vores blomsterbryllup. Med hjælp fra min mor lavede vi et lille bed med mange fine blomster, som en overraskelse til min mand. Nogle vil måske mene, at det lyder lidt tøset, men min mand nyder faktisk blomsterne ☺️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>