Bomuldsbryllup – 2 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

2 år – Bomuldsbryllup

Nu er det to år siden I blev gift og uanset hvor længe I havde kendt hinanden inden, burde I nu kende hinanden godt nok til, at kaste jer ud i at kunne købe et stykke tøj – i bomuld naturligvis.

Mest til mændene: Kig i hendes klædeskab hvis du er i tvivl om størrelsen. Husk at finde et stykke tøj i nogenlunde samme form og kvalitet som det du tænker på at købe.

Er det for uoverskueligt, eller er muligheden for succes for lille, så er noget lækkert sengetøj et rigtig godt bud på noget I begge kan få glæde af. Sørg for at købe det i bomuldssatin, så I er sikre på en super kvalitet.

Her er et par forslag til gaver eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres 2 års bryllupsdag.

Undertøj i bomuld til ham
De fleste mænd går ikke det store op i hvad for noget undertøj de har på eller hvad mærke det er. Netop det skal du som kvinde benytte dig af, for det kan godt være, at din mand ikke går op i undertøj, men det er trods alt dig, der skal se ham i det. Et par lækre bomulds boxershorts eller tights er derfor den perfekte gave til din mand på jeres 2 års bryllupsdag – f.eks. DovreCalvin Klein eller Hugo Boss laver noget rigtig lækkert undertøj til herrer.
Hugo Boss underbukser i 100% bomuld - den perfekte gave til ham på jeres 2 års bryllupsdag  Calvin Klein underbukser i 100% bomuld - den perfekte gave til ham på jeres 2 års bryllupsdag  Dovre underbukser i 100% bomuld - den perfekte gave til ham på jeres 2 års bryllupsdag

IMGwS2_01
Find mere lækkert undertøj i bomuld til herrer på intimo.dk.

Bådekåbe eller pyjamas
Af andre gaveideer til ham til jeres bomuldsbryllupsdag kunne være en lækker bomuldsbadekåbe, et par pyjamasbukser eller måske et helt pyjamas sæt.
Calvin Klein badekåbe i 100% bomuld - den perfekte gave til ham på jeres bomuldsbryllupsdag  Hugo Boss pyjamasbukser i 100% bomuld - den perfekte gave til ham på jeres bomuldsbryllupsdag  Dovre pyjamassæt i 100% bomuld - den perfekte gave til ham på jeres bomuldsbryllupsdag

Bryllupsdaggave til jer begge
Er du på udkig efter en bryllupsdagsgave til en 2 års bryllupsdag, kunne en betænksom gaveidé være nyt lækkert sengetøj. Det er ofte sjældent, at man får købt noget rigtig lækkert sengetøj, og det er i grunden ærgerligt, da man trods alt spenderer en del timer i sengen.
Bomuldssengetøj - den perfekte gave til jer begge på jeres 2 års bryllupsdag  Bomuldssengetøj - den perfekte gave til jer begge på jeres 2 års bryllupsdag  Bomuldssengetøj - den perfekte gave til jer begge på jeres bomuldsbryllupsdag

IMGwS2_01
Find mere lækkert bomuldssengetøj på trendyliving.dk.

Bomuldspuder med flotte motiver
Lækre puder i bomuld kunne også være en god gaveidé til jeres fælles hjem. Udover at puder – og gerne mange af dem, er gode i sofaen for både børn og voksne at putte sig i, så kan puder også være med til at pifte en ellers lidt kedelig sofa op. Især hvis puderne er meget grafiske og visuelle eller hvis de har et flot motiv. F.eks. laver Au Maison, By Nord og Ferm Living nogle rigtig fede og flotte puder.
Pude i bomuld fra Au Maison - god gave til hjemmet på jeres bomuldsbryllupsdag  Pude i bomuld fra By Nord - god gave til hjemmet på jeres bomuldsbryllupsdag  Pude i bomuld fra Ferm Living - god gave til hjemmet på jeres bomuldsbryllupsdag

Har du andre gode forslag til en uforglemmelig gave eller har du selv modtaget en gave, der har relation i forhold til bomuldsbryllup, så skriv gerne en kommentar herunder, så andre kan få glæde af din erfaring.

<< Papirbryllup – 1 års bryllupsdag  •••  Læderbryllup – 3 års bryllupsdag >>

2 tanker om "Bomuldsbryllup – 2 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave"

  1. Jeg fandt matchede T-shirts til far og søn, som jeg forærede min mand til vores bomuldsbryllup. Der var ikke et øje tørt, når far og søn (på godt 1 år) gik sommeren i møde i matchede T-shirts

    • Hej Katrine

      Endnu en god gaveidé. Det er ikke til at stå for, når far og søn matcher :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>