Bronzebryllup – 8 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

8 år – Bronzebryllup

Når I har været gift i otte år, fejrer I bronzebryllup. Syvårs krisen er overstået. I har klaret jer igennem de hårde år, og det skal fejres! Der findes bare ikke noget, der er lækkert eller der siger; ‘Jeg elsker dig’ i bronze!

Så du skal købe noget andet, men hvad?

Det kan være svært at finde noget i bronze i dag, da det ikke længere bruges i almindelige smykker eller til interiør. Der er dog stadig en del der laves i bronze-farvet. Fx sko og puder.

Et forslag er i stedet at lave en udflugt til et museum hvor du udstiller genstande fra bronzetiden. Selvom I ikke betegner jer selv som museums-mennesker, kan det faktisk være utrolig hyggeligt at foretage sig noget sammen, der er helt anderledes end normalt.

Her er ideer til gaver eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres 8 års bryllupsdag.

Har du andre gode forslag til en uforglemmelig gave eller har du selv modtaget en gave, der har relation i forhold til bronzebryllup, så skriv gerne en kommentar herunder, så andre kan få glæde af din erfaring.

<< Uldbryllup – 7 års bryllupsdag  •••  Pilbryllup – 9 års bryllupsdag >>

3 tanker om "Bronzebryllup – 8 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave"

  1. Ja, bronzebryllup er virkelig en af de svære! Efter MEGET tid på nettet fandt jeg en kunstner, der laver små bronzefigurer. Hun havde lavet en fin lille figur med far, mor og to børn, som passede perfekt til vores familie, og min mand blev oprigtig glad for den

    • Hej Katrine

      Glad for at du anerkender, at det er svært at finde gaver til bronzebryllup – jeg havde i al fald lidt besvær med at finde mange forskellige gaveideer til denne bryllupsdag. Udover bronzefigurer, som i øvrigt er en god idé, kan man jo også tænke lidt bredere ift. bronze og f.eks. finde tøj, der er bronzefarvet eller har bronzetoner til hende eller eks. et ur med bronzefeatures til ham.

    • Hej. Super god ide med familie i bronze. Hvor købte du dem henne? Hilsen Sandra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>