Kobberbryllup – 12½ Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

12½ års – Kobberbryllup

Et kobberbryllup skiller sig ud fra de bryllupsdage på flere områder. Det er den første store markering efter selve brylluppet, og mange holder en stor fest for venner og familie. Det er desuden den eneste dag, der ikke falder på selve bryllupsdagen, men i stedet for et halvt år efter. Der er tradition for, at venner og familie minder en om dagen ved at lave en æresport og synge morgensang uden for soveværelsesvinduet.

Det kan være lidt en udfordring at finde en passende gave i kobber, og det er derfor mere oplagt at tage udgangspunkt i de 12,5 år I har været sammen.

Få f.eks. lavet en buket med 12,5 blomster, arranger en dag med oplevelser i 12,5 timer eller køb 12,5 små gaver (den halve gave kan fx en del af et sæt, hvor han eller hun kan få den anden halvdel på jeres 13-års bryllupsdag).

Her er nogle gaveideer eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres 12½ års bryllupsdag.

Til hende
Nogle gaveideer til hende kunne f.eks. være en flot kobberbeholder fra Georg Jensenden stilfulde Kubusstage fra By Lassen eller en skål i kobber fra Louise Roe.
en stilren kobberbeholder fra Georg Jensen er en god gaveide til hende til jeres 12½ års bryllupsdag  en stilfuld Kubusstage fra By Lassen er den perfekte gave til hende på jeres 12½ års bryllupsdag  en skål i kobber fra Louise Roe er en god gaveide til hende til jeres kobberbryllup

Til ham
En god gaveidé til ham kunne være en champagnekøler i kobberen hyggelig hoptimist i kobber eller et stilfuldt herreur med detaljer i kobber.
en fed champagnekøler i kobber er en god gaveide til manden, der har alt, på jeres 12½ års bryllupsdag  en hyggelig hoptimist i kobber er en god gaveide til ham på jeres 12½ års bryllupsdag  et ur med kobberdetaljer er en god gaveide til ham på jeres 12½ års bryllupsdag

Til begge
Ét par gaveideer til jer begge til jeres kobberbryllup kunne være en flot lampe i kobber – f.eks. denne gulvlampe fra House Doctor eller den klassiske koglelampe fra PH.
en flot gulvlampe i kobber er den perfekte gave til jer begge på jeres 12½ års bryllupsdag  den klassiske koglelampe fra PH er en rigtig god gaveidé til jer begge på jeres 12½ års bryllupsdag

Har du andre gode forslag til en uforglemmelig gave eller har du selv modtaget en gave, der har relation i forhold til kobberbryllup, så skriv gerne en kommentar herunder, så andre kan få glæde af din erfaring.

<< Silkebryllup – 12 års bryllupsdag  •••  Kniplingsbryllup – 13 års bryllupsdag >>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>