Krystalbryllup – 15 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

15 år – Krystalbryllup

Når I har været gift i femten år, fejrer I krystalbryllup.

Man kan finde mange fine glas og karafler i krystal. Hvis det ikke helt ligger I jeres smag at investere i 12 glas i krystal, kan gaven sagtens sættes sammen så glassene kun bliver en lille del af gaven. Find 2 smukke krystalglas i en genbrugsbutik og lav en kurv med champagne, frisk frugt, chokolade, sushi, tapas eller hvad din udkårne nu bedst kan lide. Arranger en picnic i det fri, eller dæk op på stuegulvet, som en fin overraskelse.

Her er nogle forslag til gaver eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres krystalbryllup.

Til begge
F.eks. en Krystallampe fra Kartell
en Krystallampe fra Kartell er en god gave til jer begge til jeres 15 års bryllupsdag

Har du andre gode forslag til en uforglemmelig gave eller har du selv modtaget en gave, der har relation i forhold til krystalbryllup, så skriv gerne en kommentar herunder, så andre kan få glæde af din erfaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>