Margueritbryllup – 18 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

18 år – Margueritbryllup

Her er muligheden for at give en gave i flere prisklasse. Den oplagte mulighed er naturligvis en stor buket margueritter. Blomster vækker altid glæde. Husk dog at sikre at din lokale blomsterhandler har margueritter på lager, ellers skal han ofte have nogle dage til at bestille dem hjem.

Er budgettet til lidt mere, er Georg Jensens eller Lunds ikoniske margueritsmykker et rigtig godt bud. De fås både som ørestikker, armbånd, halskæder og ringe og i mange farver.

Her er nogle forslag til gaver eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres elfenbensbryllup.

Til hende
Daisy ring fra Georg Jensen er det perfekte valg til hende til jeres Margueritbryllup  Daisy ørestikker fra Georg Jensen er den perfekte gave til hende til jeres Margueritbryllup  Daisy halskæde fra Georg Jensen er det oplagte valg til hende på jeres 18 års bryllupsdag

Har du andre gode forslag til en uforglemmelig gave eller har du selv modtaget en gave, der har relation i forhold til elfenbensbryllup, så skriv gerne en kommentar herunder, så andre kan få glæde af din erfaring.

<< Kniplingsbryllup – 13 års bryllupsdag  •••

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>