Papirbryllup – 1 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

1 år – Papirbryllup

Når I har været gift i et år, kaldes det papirbryllup. Det er kun et år siden I sagde ja til hinanden, og minderne og en skøn, festlig og uforglemmelig dag sidder sikkert stadig i kroppen.

Det er ofte på denne dag man spiser toppen af bryllupskagen – som man naturligvis har husket at fryse ned. Skulle denne del være glippet, kunne det være en fin overraskelse af få en bager til at lave en nøjagtig kopi af kagen i miniformat til jer to.

Her er nogle gaveideer eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres 1 års bryllupsdag.

Gavekort
En anden god gaveidé til jeres 1 års bryllupsdag kunne være et gavekort f.eks. til et romantisk restaurantbesøg eller cafébesøg, en hyggelig miniferie, et romantisk hotelophold, et afslappende wellnessophold eller en anden uforglemmelig oplevelse.
et wellnessophold er den perfekte gave til jer begge på jeres 1 års bryllupsdag  et romantisk hotelophold er den perfekte gave til jer begge til jeres papirbryllup  en oplevelsesgave som f.eks. en ballonflyvning er den perfekte gave på jeres 1 års bryllupsdag

IMGwS2_01
Find flere ideer til oplevelsesgaver på www.bellevuebox.dk.

En kærlighedshistorie
Du kan også give din udkårne én af de klassiske fortællinger omkring kærligheden mellem mand og kvinde, der ofte må gå så grueligt meget igennem, inden de til sidst får hinanden – f.eks. “Romeo og Julie” af William Shakespeare eller “Dr. Zhivago” af Boris Pasternak. Er du ikke til de store klassikere, er “Samme dag næste år” af David Nicholls et godt bud på en moderne kærlighedshistorie.
en stor kærlighedshistorie - som f.eks. Romeo og Julie er en god gaveide på jeres 1 års bryllupsdag  en stor kærlighedshistorie - som f.eks. Dr. Zhivago er en god gaveide på jeres 1 års bryllupsdag  en stor kærlighedshistorie - som f.eks. Samme dag næste år er en god gaveide på jeres 1 års bryllupsdag

IMGwSHDW_01
Find flere kærlighedshistorier på saxo.com.

Gaver til jeres fælles hjem
Efter et års giftemål er I, måske, ved at etablere jer i jeres fælles hjem og der kan mangle nogle boligartikler her og der. Boligartikler af papir eller relateret til papir kunne være en idé til jer begge på jeres første bryllupsdag. F.eks. en papirlampe fra Le Klint, en papirbakke fra Trip Trap eller hvad med én af de typografiske plakater fra I Love My Type med en række forskellige positive og livsbekræftende budskaber.
Papirlampe fra Le Klint - en god fælles gaveide på jeres 1 års bryllupsdag  Papirbakke fra Trip Trap - god fælles gaveide til jeres 1 års bryllupsdag  Plakat fra I Love My Type - god fælles gaveide til jeres 1 års bryllupsdag

Tæpper af papir
En anderledes gaveidé til jeres første bryllupsdag kunne være et aflangt tæppe fra HAY lavet af papir. Der er mange forskellige størrelser og farver at vælge i mellem, så det skulle være muligt at finde et, der passer – også til din pengepung :)
Papirtæppe fra HAY - perfekt gaveide til jeres papirbryllup  Papirtæppe fra HAY - perfekt gaveide til jeres papirbryllup  Papirtæppe fra HAY - perfekt gaveide til jeres papirbryllup

Har du andre gode forslag til en uforglemmelig gave eller har du selv modtaget en gave, der har relation til papirbryllup, så skriv gerne en kommentar herunder, så andre kan få glæde af din erfaring.

•••  Bomuldsbryllup – 2 års bryllupsdag >>

3 tanker om "Papirbryllup – 1 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave"

  1. Vi blev forældre ti måneder efter vores bryllup, og jeg gav min mand en professionel tegning af vores lille søn til vores papirbryllup. Jeg fandt en dygtig tegner via nettet, som tegnede den lille fyr efter et fotografi, som jeg sendte pr. mail.

    • Hej Katrine

      Super god idé til en bryllupsgave til jeres 1 års bryllupsdag – personlig og kreativ. Ideen er hermed givet videre :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>