Silkebryllup – 12 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

12 år – Silkebryllup

En oplagt idé til din hustru er naturligvis lingeri eller nattøj i silke. Husk at tjekke størrelsen i hendes skuffe inden du begiver dig ned i butikken. Hvis du ikke er helt sikker på hendes stil, kan du med fordel tage et par billeder af noget af det lingeri hun går mest i, som du kan vise til ekspedienten. Så kan hun helt sikkert hjælpe med at finde noget, der kan falde i dit hustrus smag.

Der findes også butterflies, strømper, slips og skjorter til din mand, som indeholder silke. Så her er en mulighed for at pifte hans garderobe lidt op.

Her er nogle forslag til gaver eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres silkebryllup.

Til ham
F.eks. en silkebutterfly
en slikebutterfly er den perfekte gave til ham på jeres 12 års bryllupsdag

Har du andre gode forslag til en uforglemmelig gave eller har du selv modtaget en gave, der har relation i forhold til silkebryllup, så skriv gerne en kommentar herunder, så andre kan få glæde af din erfaring.

<< Stålbryllup – 11 års bryllupsdag  •••  Kobberbryllup – 12½ års bryllupsdag >>

2 tanker om "Silkebryllup – 12 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave"

  1. Pingback: gave kobberbryllup til ham | juloggaver-d.com

  2. Pingback: kobberbryllup gave til ham | juloggaver-d.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>