Stålbryllup – 11 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

11 år – Stålbryllup

Der laves både flotte og rå smykker til ham og hende i stål, og der er også flere kunstnere, der arbejder med stål i deres værker.

Hvis man er mere i det symbolske hjørne, kan en stålkæde sagtes sættes på et personligt kort eller en anden gave, som et symbol på jeres ægteskab.

Her er nogle gaveideer eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres 11 års bryllupsdag.

Bryllupsdaggave til ham
En mere eller mindre oplagt gave til ham til jeres stålbryllup er et ur i stål – f.eks. dette sporty dykkerur i massivt stål fra Invicta, dette klassiske herreur fra GANT eller dette solcelledrevne stålur fra Casio. Se flere ure i stål til ham på urkompagniet.dk.
et ur i stål er den perfekte gave til ham på jeres 11 års bryllupsdag  et ur i stål er den perfekte gave til ham til jeres stålbryllup  et ur i stål er den perfekte gave til ham på jeres 11 års bryllupsdag

Bryllupsdagsgave til hende
Ligesom et ur i stål er en oplagt gave til ham på jeres bryllupsdag, er det det også til hende. Her har urkompagniet.dk også en hel masse flotte ure i stål til hende – f.eks. et klassisk og sofistikeret ur fra GC Femme, et mere romantisk ur fra DKNY eller et glamourøst ur med Swarovski sten fra Dyrberg/Kern.
et klassisk ur i stål fra GC Femme er den perfekte gave til hende på jeres 11 års bryllupsdag  et romantisk ur fra DKNY er den perfekte gave til hende på jeres 11 års bryllupsdag  et glamourøst ur fra Dyrberg/Kern er den perfekte gave til hende til jeres stålbryllup

Har du andre gode forslag til en uforglemmelig gave eller har du selv modtaget en gave, der har relation i forhold til stålbryllup, så skriv gerne en kommentar herunder, så andre kan få glæde af din erfaring.

<< Tinbryllup – 10 års bryllupsdag  •••  Silkebryllup – 12 års bryllupsdag >>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>