Sukkerbryllup – 6 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

6 år – Sukkerbryllup

Her er for alvor mulighed for at forsøde tilværelsen. Æsker med chokolade eller slik er oplagte men du kan også få en bager til at lave en kopi af jeres bryllupskage i miniformat.

Skal der gøres lidt mere ud af det findes der i dag bolsje- og chokoladekurser over hele landet, hvor I sammen kan lave fyldte chokolader og nyde en anderledes dag sammen.

Her er nogle forslag til gaver eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres sukkerbryllup.

Til ham
En god flaske mørk rom – f.eks. denne Plantation rom fra Barbados.
Plantation rom er en fantastisk rom og en god gaveide til ham på jeres 6 års bryllupsdag

Har du andre gode forslag til en uforglemmelig gave eller har du selv modtaget en gave, der har relation i forhold til sukkerbryllup, så skriv gerne en kommentar herunder, så andre kan få glæde af din erfaring.

<< Træbryllup – 5 års bryllupsdag  •••  Uldbryllup – 7 års bryllupsdag >>

2 tanker om "Sukkerbryllup – 6 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave"

  1. Sukkerbryllup er da en oplagt dag at give sin mand alle de søde sager, som han elsker. Jeg fyldte en gaveæske med alt hans favoritslik, og det var lige gaven til maven

    • Hej Katrine

      Søde sager til et sukkerbryllup – super gaveidé både til ham og hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>