Uldbryllup – 7 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave

Alle bryllupsdage er noget specielt, men hvis du vil gøre dagen endnu mere speciel og vil overraske din ægtefælle, kan du overveje at købe en gave til ham eller hende, der passer til navnet på jeres bryllupsdag.

7 år – Uldbryllup

Det er nu, jeres ægteskab står sin prøve. I befinder jer i syvårs krisen, og nu er det især vigtigt, at I husker jer selv, hinanden og hvorfor I valgte at sige ja til hinanden.

Uld lyder måske ikke som det mest sexede, men noget af det lækreste tøj laves i dag af uld. Find noget er indeholder kashmir uld, så er du sikker på en lækker kvalitet. Er der et budget, der skal holdes, er en hue af uld til ham eller et uldtørklæde til hende ofte til at finde til rimelige priser.

Er du kreativ strikker du naturligvis noget selv.

Her er nogle forslag til gaver eller overraskelser til ham og hende for at fejre jeres uldbryllup.

Til ham
F.eks. et par lækre hjemmesko i uldet slips i uld eller en fed cardigan i uld.
et par lækre uldhjemmesko er en god gaveidé til ham til jeres uldbryllup  et lækkert slips i uld er den perfekte gave ti ham på jeres 7 års bryllupsdag  en fed uldcardigan er den perfekte gave til ham på jeres 7 års bryllupsdag

Til hende
F.eks. et lækkert uldtørklæde
et tørklæde i uld er den perfekte gave til hende på jeres 7 års fødselsdag

Til begge
F.eks. et flot kugletæppe i uld
et flot, kulørt kugletæppe er en god gave til jer begge til jeres uldbryllup

Har du andre gode forslag til en uforglemmelig gave eller har du selv modtaget en gave, der har relation i forhold til uldbryllup, så skriv gerne en kommentar herunder, så andre kan få glæde af din erfaring.

<< Sukkerbryllup – 6 års bryllupsdag  •••  Bronzebryllup – 8 års bryllupsdag >>

2 tanker om "Uldbryllup – 7 Års Bryllupsdag – Find Den Perfekte Gave"

  1. Til vores uldbryllup gav jeg min mand en meget lækker uldtrøje fra Mads Nørgaard. Måske ikke så opfindsomt, men den har hængt på ham siden

    • Hej Katrine

      God idé med en uldtrøje – og med en Mads Nørgaard får du både stil og kvalitet. Kan godt forstå, at den har hængt på din mand :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>